Zoeken
  • caeliinstallatie

En nu .... vakantie

Bijgewerkt op: 22 jul. 2021

Maar hoe gaat dat tegenwoordig?

Natuurlijk weten we allemaal dat je na een jaar hard werken -hier daar wat vrije dagen, lange weekenden en midweekjes niet meegerekend- hiervoor je agenda in de zomerperiode een week of 3 vrijhoudt van afspraken.

Dat, als die periode gaat naderen, je gaat nadenken waaraan je vervolgens die vrije tijd gaat besteden, hoe je die gaat invullen en waar & op welke manier je dat gaat doen. Daarvoor kan je dan je soms uren suf googlen, maar dat heb je er natuurlijk voor over want het voorbereiden van een vakantie is het eerste leuke onderdeel van de uiteindelijke vakantie zelf.


Natuurlijk ga je je nu, in deze "rare wereld", nog steeds suf googlen om alle mogelijkheden te onderzoeken, maar dat is nu toch ook wel ff een beetje anders.

Nu ga je namelijk niet alleen op zoek naar sites over vakantiebestemmingen, bezienswaardigheden, hotels, appartementen enzovoort, maar nu moet je ook hele studies verrichten en zoeken op websites om erachter te komen welke COVID-19 maatregelen er gelden voor welke bestemmingen. Waar moet je allemaal aan voldoen, hoe ver van te voren en voor hoe lang.


En dat juist op het moment dat je alleen maar totaal wilt ontspannen, op je gemak je vakantie wilt uitstippelen. Omdat je hard gewerkt hebt en je je weer op wil laden zodat je na je vakantie er weer voor de volle 100% tegenaan kan, opgeladen, blij en vol energie.

En je hebt het zo vlak voor de vakantie nog druk genoeg om je laatste klanten nog te helpen, een storing op te lossen of om toch nog even snel wat offertes uit te brengen.


Maar ik ga wel, op vakantie!

Opladen en mezelf kennende, vast ook nadenken waar ik wat en hoe kan verbeteren in mijn bedrijf, hoe ik kan groeien en of ik kan/wil groeien. Misschien bedenk ik iets nieuws voor Caeli of bedenk ik juist iets helemaal wat nieuw en leuk is om daarmee naast Caeli aan de slag te gaan. Je weet nooit wat er gebeurt als ik tot rust kom.

Maar ik ga vooral genieten. Ik weet nog niet precies van wat en waar, maar dat is ook eigenlijk het minst belangrijke. Ik ga lekker genieten en ik ga lekker uitrusten!


En ik gun jullie allemaal hetzelfde:

Geniet van een vakantie waar en hoe dit ook ook ingevuld wordt en kom tot rust.

Dat hebben wij wel verdiend na het afgelopen jaar.30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven