Zoeken
  • caeliinstallatie

Totaal geen inspiratie

En dan opeens leef je zo in de waan van de dag, lijkt het alsof die zomervakantie een jaar geleden plaatsgevonden heeft. Het enige waar je mee bezig bent is werken. En is er geen ruimte voor iets anders. Ben je inspiratieloos ..... en weet je niet waarover je het in je blog van deze maand moet hebben.

En ik heb heus vrienden die met ideeën zijn gekomen voor een onderwerp. Maar bij sommige suggesties vraag je je dan wel af of het ook wel echte vrienden zijn ;-). Of ze überhaupt wel weten wat je nu precies doet ..... Het is dat ik ze aardig vind....


Zo ga ik het dus niet hebben over dingen die in mijn werk weleens verkeerd gaan en waarover die vrienden dan grappen maken en het enorm opkloppen. Ach, ik moet er zelf ook wel om lachen.

Ga ik het niet hebben over iets wat totaal niets met mijn werk te maken heeft, maar uiteindelijk komt het er nu op neer dat ik ook geen onderwerp kan vinden en bedenken welke nu actueel is en waarover ik iets kwijt wil. Kan even geen onderwerp vinden die wel met mijn werk te maken heeft.


Omdat ik het nu dus enorm druk heb, het vooral "Verstand op nul en gaan!" is, zit mijn hoofd even (te) vol om echt over iets te schrijven. Volgende maand nieuwe ronde en hopelijk nieuwe kansen en vooral minder druk.

Willen jullie ergens iets meer over weten? Iets wat met mijn werk te maken heeft?

Geef dit vooral door en dan ga ik daar mijn volgende blog misschien wel op in. Voor nu ga ik de paar momenten van rust die ik heb, pakken en doe ik even helemaal niets.18 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven