20210220_111715.jpg
Beer%20Toast_edited.jpg

Omdat het leven te kort is:
Prima! Ze doen maar!

Team Caeli
PAUL SCHAAIJ

Enthousiast, ambitieus en gedreven, dat ben ik!

Het leren van vaardigheden, het krijgen van nieuwe kansen en het ontmoeten van leuke mensen heeft mij veel opgeleverd. Dit inmiddels al weer vanaf mijn 25ste én niets vind ik leuker dan dat!​

Ik sta met veel plezier voor je klaar én adviseer je graag over de (nieuwe) verwarmingsinstallatie, regel dat storingen opgelost worden en dat er goed onderhoud gepleegd wordt. 

Maar ik ben veelzijdig.

Zo kun je ook bij mij terecht voor de mechanische ventilatie, Warmte-terug-Win installatie en zelfs voor verschillende onderhouds-/reparatiewerkzaamheden of projectbegeleiding namens de Vereniging van Eigenaren.

 

Neem vooral contact met me op als je meer hierover wilt weten.
 

VERDER VOORSTELLEN

Wat valt er nog meer te vertellen

Sinds mijn 15e werk ik in de installatietechniek en dan vooral op het gebied van de verwarmingsinstallatie. In de loop van de jaren heb ik hiervoor de volgende diploma's gehaald: onderhoudsmonteur ketel <60kW; assistent installatiemonteur; installatiemonteur diff woningbouw.

 

Ik ben op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verwarmingsinstallaties, lees over de laatste trends op het gebied van verwarming en ventilatie. Daarnaast volg ik diverse cursussen, zoals bijvoorbeeld asbestherkenning, omdat ik nooit weet wat ik tegen kan komen bij onderhoudswerkzaamheden voor de VvE’s. Daarnaast heb ik ook certificaten gehaald voor VCA en VOL VCA (wat staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu -VGM- Checklist Aannemers). In gewone taal betekent dit dat ik precies weet hoe ik veilig bij u thuis aan het werk kan gaan.​

Vanaf mijn 25e jaar heb ik een eigen bedrijf en werk ik als ZZP-er in onder andere de verwarmings-installatiebranche. Mijn bedrijf heeft meerdere namen gehad, maar nu gekozen om het Caeli installatietechniek te noemen.

Met veel plezier ga ik naar mijn werk. Juist de afwisseling en het contact met mijn klanten en bewoners waar ik over de vloer komt, maakt dat ik mijn werk zo leuk vind. De laagdrempeligheid met het een-op-een contact zorgt ervoor dat ik snel kan schakelen en in kan spelen op de wensen.

Daar ben ik natuurlijk hartstikke blij mee, maar mijn ambitie is om in de nabije toekomst dusdanig door te groeien dat ik -onder andere hiervoor- personeel kan aannemen. Niet dat ik Caeli wil laten uitgroeien dat een enorm groot bedrijf, want ik wil mijn persoonlijke contacten met mijn klanten en de laagdrempeligheid van mijn bedrijf niet kwijt, maar 1 of 2 personen extra personeel is altijd fijn.
 

20210220_111736.jpg
20210220_111722.jpg
20210225_110355.jpg